Vaderdag 2009

 

Joepie! Vandaag is het Vaderdag! Eindelijk mag ik dan mijn zelfgemaakte cadeautjes uit de kast pakken en aan mijn aller liefste papa geven. Ik had ze goed verstopt in mijn kast want mijn papa heeft ze niet eerder gevonden!

Vanmorgen hebben mama en ik eerst een ontbijtje op bed gemaakt. We hebben lekker broodjes, croisantjes  en ham-kaas croisantjes gebakken en een eitje gekookt. Dit alles samen met lekker beleg, een kopje thee en een sapje op een dienblad klaargezet. Nou mijn papa kan smullen hoor!!

Nadat mama en ik alles klaar hadden gezet zijn we eerst papa wakker gaan maken. Hij lag nog heerlijk te slapen!

 

  

Zoek mijn papa in bed...                                    Papa, papa wakker worden het is Vaderdag!

 

Ik heb papa heel lief gevraagd om wakker te worden, daarna wilde ik heel graag op papa klimmen. Ik heb mama de opdracht gegeven om de cadeautjes te pakken zodat ik lekker bij papa op bed kon blijven zitten. Ik had wel vier cadeautjes voor papa, een had mama voor mij gekocht de andere drie had ik allemaal zelf gemaakt!

 

  

Een flesje papa William bier.                            Een fles opener.

   

Een zakdoek met mijn voetjes erop.                   Een lekker luchtje voor mijn liefst papa!

 

Ik heb papa wel een beetje geholpen met uitpakken want aan papier trekken vind ik ook heel leuk. Het grote cadeautje wilde ik zelf wel hebben, het zag er zo mooi uit met al die streepjes.

Nadat papa (en ik) alles hadden uitgepakt heeft mama het ontbijtje uit de keuken gehaald. Er stond een kopje warme thee op dus mocht ik het niet dragen van mama. Papa wilde wel een foto van het ontbijtje op bed maar hij wilde het liever aan tafel opeten...al die kruimels in bed vindt hij maar niks. Geen probleem, kan ik er lekker in mijn kinderstoel bij zitten en mijn fruithapje eten!

 

  

Lekker ontbijtje op bed....                                 Geserveerd aan tafel!

 

 

Top

Marit Segers